Çfarë është ApeX?

ApeX është një shkëmbim kriptosh i decentralizuar me levave deri nëduke ju lejuar të shkoni gjatë ose të shkurtër në rreth 15 argumente. Tregtarët mund të vizitojnë ApeX.Exchange, të lidhin portofolin e tyre kripto, të depozitojnë fonde në një kontratë inteligjente dhe të fillojnë menjëherë tregtimin pa kërkesa për KYC ose regjistrim. Ai mbështet Ethereum dhe rrjete të tjera si BNB Chain, Polygon, Arbitrum, Avalanche dhe Optimism, duke ju lejuar transaksione të shpejta dhe tarifa minimale të gazit.

Shkëmbimi ApeX u krijua nga Bybit, një shkëmbim kriptosh i centralizuar shumë i popullarizuar me 300+ monedha dhe 5+ milion përdorues. Ata lansuan ApeX në 2022 me qëllimin për të ndërtuar një mjedis tregtar plotësisht të pabesueshëm.

Karakteristikat dhe Përfitimet kryesore

  • Ndërtuar nga Bybit: ApeX menjëherë merr njëfarë besimi dhe besueshmërie sepse është ndërtuar nga Bybit, një shkëmbim kriptosh shumë i njohur për tregtarët profesionistë.
  • Tarifa të ulëta dhe ndërfaqe e mirë tregtare: ApeX ofron tarifa më të ulëta se shumica e shkëmbimeve të centralizuara dhe konkurrentëve si GMX. Tarifa e prodhuesit/marrësit është vetëm 0.02%/0.05%. Për më tepër, ajo ka një përvojë tregtare profesionale dhe miqësore për përdoruesit duke e bërë atë një platformë tërheqëse.
  • Mbështetje ndër-zinxhirore: ApeX mbështet Ethereum Mainnet si dhe rrjete të tjera Layer-2 si Abitrum dhe Polygon, duke lejuar transaksione të shpejta dhe tarifa minimale të gazit.
  • Shpërblime dhe stimuj: Përdoruesit e ApeX shpërblehen automatikisht kur përdorin platformën përmes mundësive të tregtisë për të fituar, BANA airdrops, plus shpërblime të tjera.

Çfarë ofron ApeX?


Rishikimi i ApeX

Që kur shkrova për herë të parë këtë përmbledhje, ApeX ka përditësuar rregullisht platformën dhe ka shtuar më shumë argumente. Për momentin, do të gjeni 15 çifte tregtare USDC , levë deri në 30 herë , mundësi tregtie për të fituar , shpërblime dhe tarifa të ulëta . Ekipi është gjithashtu i fokusuar në aspektet e tregtisë sociale dhe nxitjen e një komuniteti DeFi. Le të kalojmë nëpër platformë:

1. Tregtimi i derivateve

Përdoruesit mund të tregtojnë kontrata të përhershme me levën deri në 15x ose 30x në varësi të aktivit. Janë 15 çifte tregtare gjithsej, duke përfshirë BTC, ETH, XRP, ATOM dhe DOGE me plane për të shtuar më shumë argumente gjatë vitit 2023. Paneli i tregtimit është i përshtatshëm për përdoruesit dhe i ngjashëm me Bybit, duke ofruar mjete të avancuara grafikuese, me ndalim të humbjes dhe kufiri i fitimit dhe më shumë. Tregtarët mund t'i qasen këtyre veçorive në çdo kohë, kudo, pa tarifa rrjeti dhe kohë të ulëta pritjeje .

2. Mbështetje me shumë zinxhirë

ApeX mbështet rrjete të shumta blockchain, duke përfshirë Ethereum, Arbitrum, Optimism, Avalanche, Binance Smart Chain dhe Polygon . Ai gjithashtu ofron depozita dhe tërheqje të ndërthurura, që do të thotë se mund të depozitoni duke përdorur Ethereum dhe të tërhiqeni në Arbitrum, ose ndonjë kombinim tjetër.

3. Tregti për të fituar dhe shpërblime

Programi Trade-to-Earn (T2E) i ApeX i shpërblen përdoruesit me argumente BANA për çdo tregti që ata bëjnë në platformë së bashku me përfitime të tjera. ApeX ka ofruar gjithashtu gara javore, airdrops retroaktive, shpërblime tregtare dhe fushata të tjera për të fituar më shumë shpërblime.

Tarifat e ApeX

Lloji i tarifës

Shuma

Tarifa e prodhuesit

0.02%

Tarifa e marrësit

0,05%

Depozitat kripto

Falas

Tërheqjet e kriptove

Falas

Tërheqje të shpejta të kriptove

0,10% (minimumi 5 USDC)

Siguria

ApeX është një shkëmbim i decentralizuar që mundësohet plotësisht nga kontratat inteligjente. Për më tepër, ai u zhvillua nga Bybit, një shkëmbim kryesor i kriptove me një reputacion të mirë. Si një platformë jo-kujdestare, ApeX nuk mban fondet e përdoruesve, që do të thotë se siguria e fondeve të përdoruesve varet kryesisht nga siguria themelore e platformës.

ApeX përdor Arbitrum Layer 2, teknologjinë e grumbullimit ZK dhe softuerin e kontratës inteligjente të Starkware për të siguruar sigurinë e fondeve të përdoruesve. ApeX Pro gjithashtu ofron privatësi dhe anonimitet për përdoruesit, pasi shumica e kuletave Web3 nuk mbledhin informacion personal identifikues. Për të tregtuar në ApeX Pro, përdoruesit thjesht duhet të lidhen me një portofol Web3, duke i bërë tregtitë në platformë po aq private sa çdo DEX tjetër.

Avantazhi i ApeX Pro mbi CEX dhe DEX

Si një rrjet i decentralizuar tregtar, platforma përqafon fuqinë e transparencës, verifikon tregtimin dhe gjurmon transaksionet nëpërmjet teknologjisë blockchain.

Gjithashtu, ai ofron një hapësirë ​​ku përdoruesit mund të marrin kontrollin e financave të tyre dhe të mbajnë kontroll të plotë mbi asetet gjatë gjithë procesit të tregtimit pa nevojën e verifikimit të identitetit. Tregtoni pa barriera, lirisht pa asnjë portier, nga kudo në botë.

Kur krahasohet me DEX-et e tjera, ApeX Pro me ndërfaqen e tij të njohur të librit të porosive mund t'u japë përdoruesve një tranzicion të pandërprerë në tregtimin e decentralizuar.

Jo vetëm kaq, përveç programeve ApeX Staking dhe Trade to Earn, përdoruesit mund të maksimizojnë kthimet dhe të shijojnë përfitimet e tregtimit me kosto efektive në ApeX Pro me 0,02% për prodhuesit dhe 0,05% për blerësit. Platforma gjithashtu mund të sigurojë shpejtësi të larta transaksionesh, duke lejuar deri në 10 tregti dhe 1000 vendosje/anulime porosish në sekondë.

Nëpërmjet integrimit të zk-proofs dhe Validium, tregtitë tuaja mbrohen nga sytë kureshtarë duke siguruar nivelin më të lartë të sigurisë.

konkluzioni

ApeX Pro është platforma Web 3.0 që po krijon një ekosistem të lirë dhe të hapur ku përdoruesit mund të rrisin pasurinë e tyre në një mjedis të sigurt dhe të besueshëm duke u ofruar përdoruesve mjetet për të menaxhuar, mbrojtur dhe për të shfrytëzuar pasurinë e tyre në mënyrë transparente dhe të drejtë.

Thank you for rating.