ApeX Hyni - ApeX Albania - ApeX Shqipëria

Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase
Në peizazhin gjithnjë në zhvillim të financave të decentralizuara (DeFi), ApeX dallohet si një platformë e fuqishme që ofron një bollëk mundësish, duke përfshirë bujqësinë e rendimentit, tregtimin e decentralizuar dhe sigurimin e likuiditetit. Për të nisur udhëtimin tuaj DeFi me ApeX, krijimi i një lidhjeje me portofolin tuaj është një hap i parë thelbësor. Wallet Coinbase, i njohur për infrastrukturën e tij të sigurt dhe dizajnin miqësor për përdoruesit, shërben si një kanal i shkëlqyer midis aseteve tuaja dixhitale dhe botës së decentralizuar. Ky udhëzues do t'ju ofrojë një udhëzim hap pas hapi për lidhjen e portofolit tuaj me ApeX nëpërmjet Portofolit Coinbase, duke ju mundësuar të shfrytëzoni plotësisht potencialin e madh të mundësive të decentralizuara financiare.

Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase

1. Së pari, duhet të shkoni te faqja e internetit [ApeX] , më pas të klikoni në [Tregti] në këndin e sipërm djathtas të faqes.
Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase
2. Faqja e internetit ju lejon të hyni në faqen kryesore kryesore, pastaj vazhdoni të klikoni në [Connect Wallet] në këndin e sipërm djathtas.
Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase
3. Klikoni në [Coinbase Wallet] për të filluar lidhjen.
Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase
4. Së pari, shtoni shtesën e shfletuesit të Coinbase Wallet.
Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase
5. Rifresko skedën pastaj kliko sërish [Connect Wallet] , shfaqet një dritare pop-up, duhet të klikosh në [Coinbase Wallet] për të zgjedhur Coinbase Wallet.
Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase
6. Klikoni në [Connect] për të nisur procesin e lidhjes.
Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase
7. Pas lidhjes, do të shfaqet një Kërkesë pop-up, duhet të klikoni në [Dërgo Kërkesat] për të vazhduar hapin tjetër.
Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase
8. Një dritare kërcyese do të shfaqet për t'ju kërkuar nënshkrimin tuaj për të konfirmuar që jeni pronari i këtij portofoli, klikoni në [Sign] për të përfunduar procesin e lidhjes.
Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase
9. Nëse është një sukses, mund të filloni të tregtoni në ApeX.
Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase

A është platforma juaj e sigurt? A janë audituar kontratat tuaja inteligjente?

Po, kontratat inteligjente në ApeX Protocol (dhe ApeX Pro) auditohen plotësisht nga BlockSec. Ne po planifikojmë gjithashtu të mbështesim një fushatë shpërblimi të gabimeve me safe3 për të ndihmuar në zbutjen e rrezikut të shfrytëzimeve në platformë.

Çfarë portofolësh mbështet Apex Pro?

Apex Pro aktualisht mbështet:
 • MetaMask
 • Besim
 • Ylber
 • BybitWallet
 • Portofolin Bitget
 • Portofoli OKX
 • Lidhja e portofolit
 • imToken
 • BitKeep
 • TokenPocket
 • Portofoli Coinbase

A mund të lidhin përdoruesit e Bybit kuletat e tyre me ApeX Pro?

Përdoruesit e Bybit tani mund të lidhin kuletat e tyre Web3 dhe Spot me Apex Pro.

Si të kaloj në testnet?

Për të parë opsionet e Testnet, së pari lidhni portofolin tuaj me ApeX Pro. Nën faqen "Tregtia", do të gjeni opsionet e rrjetit të testimit të shfaqura pranë logos Apex Pro në pjesën e sipërme të majtë të faqes.
Zgjidhni mjedisin e preferuar Testnet për të vazhduar.
Si të lidhni Portofolin me ApeX përmes Portofolit Coinbase

Portofolin nuk mund të lidhet

1. Mund të ketë arsye të ndryshme për vështirësinë në lidhjen e portofolit tuaj me ApeX Pro si në desktop ashtu edhe në aplikacion.

2. Desktop

 • Nëse përdorni kuleta si MetaMask me integrim në shfletues, sigurohuni që jeni regjistruar në portofolin tuaj nëpërmjet integrimit përpara se të identifikoheni në Apex Pro.

3. Aplikacioni

 • Përditësoni aplikacionin tuaj të portofolit në versionin më të fundit. Gjithashtu, sigurohuni që aplikacioni juaj ApeX Pro të përditësohet. Nëse jo, përditësoni të dy aplikacionet dhe provoni të lidheni përsëri.
 • Problemet e lidhjes mund të lindin për shkak të gabimeve të VPN ose serverit.
 • Disa aplikacione të portofolit mund të kërkojnë hapjen e parë përpara se të nisni aplikacionin Apex Pro.

4. Merrni parasysh paraqitjen e një bilete përmes zyrës së ndihmës ApeX Pro Discord për ndihmë të mëtejshme.

Thank you for rating.