Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX

Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
ApeX, një platformë e shquar e shkëmbimit të kriptomonedhave, është e përkushtuar për të ofruar shërbime të nivelit të lartë për përdoruesit e saj. Megjithatë, si me çdo platformë dixhitale, mund të vijë një moment kur keni nevojë për ndihmë ose keni pyetje në lidhje me llogarinë, tregtimin ose transaksionet tuaja. Në raste të tilla, është thelbësore të dini se si të kontaktoni mbështetjen e ApeX për zgjidhjen e shpejtë dhe efikase të shqetësimeve tuaja. Ky udhëzues do t'ju udhëzojë nëpër kanale dhe hapa të ndryshëm për të arritur mbështetjen e ApeX.

Mbështetja Apex nga Chat në internet

1. Hyni në llogarinë tuaj Discord.
(Ju lutemi, regjistrohuni për një llogari nëse nuk e keni bërë ende këtë, gjithashtu do t'ju kërkohet të verifikoni llogarinë tuaj Discord përmes një emaili/SMS të dërguar në adresën tuaj të regjistruar të emailit, numrin e telefonit ose me opsione të tjera 2FA.)
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
2. Shko në faqen e internetit [ApeX], klikoni në ikonën e pikëpyetjes [?], duke zgjedhur [Mbështetje]. Një dritare kërcyese e Discord do të shfaqë Ftesën në kanalin ApeX.
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX

Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX

Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
3. Përfundoni procesin e verifikimit me hapat e ardhshëm. Klikoni në [Complete].(Kalo këtë hap nëse e keni bërë tashmë)
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
4. Së pari, shënoni kutinë për të konfirmuar rregullat, pastaj klikoni mbi [Dërgo] për të përfunduar.
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
5. Tani jeni në kanalin kryesor të ApeX në Discord.
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
6. Hapi tjetër, klikoni në kanalin [get-roles] në anën e majtë.
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
7. Tani ju jeni në kanalin e roleve, Klikoni në butonin [Join Now!] për të marrë rolin tuaj.
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
8. Pasi një mesazh pop-up tregon se ju keni marrë rolin tuaj, do të shihni se shumë kanale janë shtuar në profilin tuaj në anën tuaj të majtë.
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
9. Lëvizni poshtë kolonat e kanalit, kërkoni për kanalin mbështetës dhe më pas klikoni mbi të. Ju do të hyni në atë kanal. Klikoni në butonin [Krijo biletën] për të bërë një bisedë mesazhi me ApeX, mund të pyesni ApeX për problemin tuaj dhe ndonjë nga problemet tuaja kur përdorni ApeX.
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
10. Pasi të krijoni një biletë, klikoni në [# biletë-XXXX] për t'u bashkuar me kanalin tuaj të mesazheve.
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
11. Tani mund të shkruani problemet dhe problemet tuaja me ApeX në kutinë [Message #ticket-XXXX].
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
12. Pasi të përfundoni bisedën tuaj me ApeX, nëse problemet tuaja janë zgjidhur, mund të klikoni në butonin [Mbyll] për të mbyllur këtë bisedë.
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX

Qendra e Ndihmës Apex

1. Fillimisht shkoni te faqja e internetit [ApeX] , më pas klikoni në [Trade now] për të hyrë në Mainnet.

Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX

2. Klikoni në ikonën e pikëpyetjes në këndin e sipërm djathtas.

Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX

3. Një dritare bie, klikoni në [Tutorials].

Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX

4. Një dritare pop-up do të shfaqet kur të klikoni. Këtu është Qendra e Ndihmës, ku mund të gjeni informacione rreth ApeX.
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX


Sa shpejt mund të marr një përgjigje nga mbështetja e ApeX?

Sa më shpejt që të jetë e mundur, kur ApeX të marrë biletën tuaj në lidhje me problemet tuaja në platformën Discord, ata do t'i përgjigjen asaj 2 ditë pasi të jetë krijuar bileta juaj.


Në cilën gjuhë mund të përgjigjet ApeX?

Apex preferon anglisht shumicën e kohës, por ata kanë anëtarë të ekipit që mund t'ju ndihmojnë të përdorni gjithashtu Mandarin, Rusisht, Bhasa dhe japonisht.


Mbështetja Apex nga Rrjetet Sociale

Apex mund t'ju mbështesë përmes Twitter (X), Discord dhe Telegram. Të gjithë ata janë mbështetja kryesore Rrjetet Sociale të ApeX, lidhja është më poshtë.
Si të kontaktoni mbështetjen e ApeX
Thank you for rating.