Како да контактирате со поддршката на ApeX

Како да контактирате со поддршката на ApeX
ApeX, истакната платформа за размена на криптовалути, е посветена на обезбедување на највисоки услуги за своите корисници. Сепак, како и со секоја дигитална платформа, може да дојде момент кога ќе ви треба помош или ќе имате прашања поврзани со вашата сметка, тргување или трансакции. Во такви случаи, од суштинско значење е да знаете како да контактирате со поддршката на ApeX за брзо и ефикасно решавање на вашите грижи. Овој водич ќе ве води низ различните канали и чекори за да стигнете до поддршката за ApeX.

Поддршка на Apex преку онлајн разговор

1. Најавете се на вашата сметка на Discord.
(Ве молиме регистрирајте се за сметка ако сè уште не сте го направиле тоа, исто така ќе треба да ја потврдите вашата сметка на Discord преку е-пошта/СМС испратена до вашата регистрирана адреса за е-пошта, телефонски број или преку други опции 2FA.)
Како да контактирате со поддршката на ApeX
2. Одете на веб-локацијата [ApeX], кликнете на иконата со прашалник [?], избирајќи [Support]. Појавувачкиот прозорец на Discord ќе ја прикаже Поканата за ApeX каналот.
Како да контактирате со поддршката на ApeX

Како да контактирате со поддршката на ApeX

Како да контактирате со поддршката на ApeX
3. Завршете го процесот на верификација со следните неколку чекори. Кликнете на [Complete].(Прескокнете го овој чекор ако веќе сте го направиле)
Како да контактирате со поддршката на ApeX
4. Прво, штиклирајте го полето за да ги потврдите правилата, а потоа кликнете на [Поднеси] за да завршите.
Како да контактирате со поддршката на ApeX
5. Сега сте во главниот канал на ApeX во Discord.
Како да контактирате со поддршката на ApeX
6. Следниот чекор, кликнете на каналот [get-roles] од левата страна.
Како да контактирате со поддршката на ApeX
7. Сега сте во каналот за добивање улоги, кликнете на копчето [Приклучи се сега!] за да ја преземеш својата улога.
Како да контактирате со поддршката на ApeX
8. Откако скокачка порака ќе покаже дека ја добивте вашата улога, ќе видите дека многу канали се додадени на вашиот профил на левата страна.
Како да контактирате со поддршката на ApeX
9. Скролувајте надолу по колоните на каналот, побарајте го каналот за поддршка и потоа кликнете на него. Ќе влезете во тој канал. Кликнете на копчето [Креирај билет] за да остварите разговор со порака со ApeX, може да го прашате ApeX за вашиот проблем и за кој било од вашите проблеми кога користите ApeX.
Како да контактирате со поддршката на ApeX
Како да контактирате со поддршката на ApeX
10. Откако ќе креирате билет, кликнете на [# билет-XXXX] за да се придружите на вашиот канал за пораки.
Како да контактирате со поддршката на ApeX
11. Сега можете да ги запишете вашите проблеми и проблеми со ApeX во полето [Message #ticket-XXXX].
Како да контактирате со поддршката на ApeX
12. Откако ќе го завршите разговорот со ApeX, доколку вашите проблеми се решени, можете да кликнете на копчето [Close] за да го затворите овој разговор.
Како да контактирате со поддршката на ApeX

Центар за помош на Apex

1. Прво одете на веб-локацијата [ApeX] , потоа кликнете на [Trade now] за да влезете во Mainnet.

Како да контактирате со поддршката на ApeX

2. Кликнете на иконата со прашалник во горниот десен агол.

Како да контактирате со поддршката на ApeX

3. Се спушта прозорец, кликнете на [Упатства].

Како да контактирате со поддршката на ApeX

4. Ќе се појави скокачки прозорец кога ќе кликнете. Тука е Центарот за помош, каде што можете да дознаете информации за ApeX.
Како да контактирате со поддршката на ApeX


Колку брзо можам да добијам одговор од поддршката за ApeX?

Што е можно поскоро, кога ApeX ќе го добие вашиот билет за вашите проблеми на платформата Discord, тие ќе одговорат на тоа 2 дена по креирањето на вашиот билет.


На кој јазик ApeX може да одговори?

Apex преферира англиски најчесто, но тие имаат членови на тимот кои можат да ви помогнат да користите мандарински, руски, баса и јапонски исто така.


Поддршка на Apex од социјалните мрежи

Apex може да ве поддржи преку Twitter (X), Discord и Telegram. Сите тие се главната поддршка на социјалните мрежи на ApeX, врската е подолу.
Како да контактирате со поддршката на ApeX
Thank you for rating.