ApeX Придружна програма - ApeX North Macedonia - ApeX Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на ApeX
ApeX Affiliate програмата обезбедува профитабилна можност за поединци да го монетизираат своето влијание во просторот на криптовалутите. Со промовирање на една од водечките берзи за криптовалути во светот, подружниците можат да заработат провизии за секој корисник што го упатуваат на платформата. Овој водич ќе ве води низ процесот чекор-по-чекор на приклучување кон ApeX Affiliate програмата и отклучување на потенцијалот за финансиски награди.


Apex Affiliate програма

 • Apex Pro е посветен на негување на страсна мрежа на филијали кои ја споделуваат нашата визија за забрзување на глобалната прегратка на децентрализираните финансии (DeFi) и, поконкретно, децентрализираните берзи (DEX). Овие филијали не се само учесници; тие се составен дел на екосистемот на Apex Pro и клучни во проширувањето на пристапот до неистражените аспекти на поширокиот пејзаж на Web 3.0.

 • Во рамките на Affiliate програмата на Apex Pro, подружниците се поттикнати да донесат трговци на платформата Apex Pro. Понатаму, некои од овие трговци може да еволуираат во под-подружници, отклучувајќи награди со воведување на нивните сопствени заедници на ApeX Pro и охрабрувајќи ги да се приклучат и да тргуваат на платформата.


Како да започнете да заработувате комисија

 • Apex Pro првично ја започна својата Affiliate програма како гест на благодарност до нашите најпосветени застапници - оние кои не само што редовно тргуваа туку и го шират наследството на Apex Pro меѓу нивните огромни мрежи.

 • Возбудливи вести! Ја воведуваме фазата III од придружната програма, со подобрени нивоа кои нудат поврат на готовина до 65%. Дополнително, воведуваме врвна програма за инфлуенсер, која може да се пофали со извонредни 40% референтни повратни средства и бонуси во вредност до 1.000 УСД.


Што нуди ApeX

 • ApeX Pro е посветен на негување на страсна заедница на филијали кои учествуваат во нашата мисија. Заедно, го водиме глобалното прифаќање на децентрализираните финансии (DeFi) и, конкретно, децентрализираните берзи (DEX). Нашите филијали се витален дел од екосистемот ApeX Pro, суштински за премостување на неистражените агли на поширокиот пејзаж на Web 3.0.
 • Во рамките на Affiliate програмата на ApeX Pro, подружниците се поттикнати да донесат трговци на платформата. Овие трговци, пак, можат да станат под-подружници и да заработат награди со воведување на сопствените заедници во ApeX Pro, охрабрувајќи ги да се регистрираат и тргуваат.
 • Како што се приближуваме до епохата 9 на T2E, придружната заедница ќе започне да ги жнее доделените награди како што е опишано во табелата подолу:

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на ApeX

*Може да важат исклучоци.

Од 16 јануари 2023 година, 8 часот наутро UTC па натаму, ApeX Affiliates може да собираат награди со три (3) различни токени:

1. Cashback во USDC

2. T2E награди во $ BANA

3. Плус дополнителни награди во $ esAPEX ( зачувана верзија на изворниот токен за управување на ApeX протоколот $APEX )

Ве молиме имајте во предвид дека:
 • Повратот на готовина во USDC е постојан.
 • Дополнителните награди во $esAPEX ќе траат вкупно три (3) месеци, односно до 10 април 2023 година.

  • Има тешко ограничување од 5.000.000 $esAPEX во овој период (приближно 1.666.667 $esAPEX месечно). Доколку вкупниот број на награди на $esAPEX го надмине овој месечен лимит, тој ќе се подели меѓу подобните примачи на награди според оваа формула:
  • Вкупни награди = Пресметка на индивидуална награда / Вкупно награди доделени за сите подобни филијали во текот на овој месец * 1.666.667.

 • Наградите во $BANA ќе траат до крајот на програмата T2E, што завршува на 20 ноември 2023 година.Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на ApeX

Придобивки за упатените трговци

 • Ако сте поканети од ApeX Affiliate да се придружите на ApeX Pro, можете да уживате во попуст од 5% на таксите за тргување на целата платформа. За повеќе информации за таксите за тргување ApeX Pro.

Како да станете партнер на ApeX?

1. Ако сакате да се придружите како партнер на ApeX , поврзете се со нас преку Discord во посветениот канал „Придружници“. Нашиот тим ќе одговори на вашето барање во првата можност.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на ApeX

2. По регистрацијата на вашиот портал, ќе можете да генерирате врска за покана и код за споделување со вашата заедница. Ве молиме запомнете дека врската за покана е за веб-рефери, додека на корисниците на мобилни апликации ќе им треба кодот за покана за партнери за да ги поврзат судиите со соодветните филијали. Откако ќе се воспостави ова спарување, трговците можат да почнат да уживаат попусти на таксите за тргување.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на ApeX

3. Ајде да се обединиме за да воведеме нова ера на занаети со Web 3.0 управувани од заедницата во 2024 година.


Ексклузивни придобивки и луксузни награди Зошто клиентите ќе го сакаат ApeX

1. Истражете го каналот ApeX Discord за да откриете бројни награди достапни за клиентите кои активно тргуваат со протоколот ApeX.

2. Нурнете во каналот Discord на ApeX сега за да откриете илјадници вредни награди и подароци кои чекаат да бидат откриени.

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на ApeX
Thank you for rating.