ApeX Пријавете се - ApeX North Macedonia - ApeX Северна Македонија

Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet
Во постојано развивање на пејзажот на децентрализираните финансии (DeFi), ApeX се издвојува како робусна платформа која нуди плејада на можности, вклучително и одгледување приноси, децентрализирано тргување и обезбедување ликвидност. За да започнете со вашето патување DeFi со ApeX, воспоставувањето врска со вашиот паричник е клучен прв чекор. Coinbase Wallet, познат по својата безбедна инфраструктура и лесен дизајн, служи како одличен канал помеѓу вашите дигитални средства и децентрализираниот свет. Овој водич ќе ви обезбеди чекор-по-чекор чекор-по-чекор за поврзување на вашиот паричник со ApeX преку Coinbase Wallet, овозможувајќи ви целосно да го искористите огромниот потенцијал на децентрализираните финансиски можности.

Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet

1. Прво, треба да отидете на веб-локацијата [ApeX] , а потоа кликнете на [Trade] во горниот десен агол на страницата.
Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet
2. Веб-страницата ви овозможува да влезете во главната почетна страница, а потоа продолжете да кликнете на [Поврзи паричник] во горниот десен агол.
Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet
3. Кликнете на [Coinbase Wallet] за да започнете со поврзување.
Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet
4. Прво, додадете ја екстензијата на прелистувачот на Coinbase Wallet.
Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet
5. Освежете ја картичката, потоа повторно кликнете [Connect Wallet] , се појавува скокачки прозорец, треба да кликнете на [Coinbase Wallet] за да изберете Coinbase Wallet.
Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet
6. Кликнете на [Connect] за да го започнете процесот на поврзување.
Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet
7. По поврзувањето, ќе се појави скокачко барање, треба да кликнете на [Send Requests] за да продолжите со следниот чекор.
Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet
8. Ќе се појави скокачки прозорец кој ќе ве праша за потпис за да потврдите дека сте сопственик на овој паричник, кликнете на [Sign] за да го завршите процесот на поврзување.
Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet
9. Ако е успех, можете да започнете со тргување во ApeX.
Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet

Дали вашата платформа е безбедна? Дали вашите паметни договори се ревидирани?

Да, паметните договори на ApeX Protocol (и ApeX Pro) се целосно ревидирани од BlockSec. Исто така, планираме да поддржиме кампања за баунти за грешки со safe3 за да помогнеме во ублажување на ризикот од експлоатирања на платформата.

Кои паричници поддржува Apex Pro?

Apex Pro моментално поддржува:
 • Метамаска
 • Доверба
 • Виножито
 • BybitWallet
 • Битгет паричник
 • Паричник OKX
 • Поврзете се со паричник
 • imToken
 • BitKeep
 • TokenPocket
 • Coinbase паричник

Дали корисниците на Bybit можат да ги поврзат своите паричници со ApeX Pro?

Корисниците на Bybit сега можат да ги поврзат своите Web3 и Spot паричници со Apex Pro.

Како да се префрлам на тестнет?

За да ги видите опциите за Тестнет, прво поврзете го вашиот паричник со ApeX Pro. Под страницата „Трговија“, ќе најдете опции за тест-мрежи прикажани веднаш до логото на Apex Pro на горниот лев дел на страницата.
Изберете ја претпочитаната Тестнет околина за да продолжите.
Како да го поврзете Wallet со ApeX преку Coinbase Wallet

Не може да се поврзе паричникот

1. Може да има различни причини за тешкотијата при поврзувањето на вашиот паричник со ApeX Pro и на работната површина и на апликацијата.

2. Десктоп

 • Ако користите паричници како MetaMask со интеграција во прелистувачот, проверете дали сте најавени во вашиот паричник преку интеграцијата пред да се најавите на Apex Pro.

3. Апликација

 • Ажурирајте ја апликацијата за паричник на најновата верзија. Исто така, проверете дали вашата апликација ApeX Pro е ажурирана. Ако не, ажурирајте ги двете апликации и обидете се повторно да се поврзете.
 • Проблемите со поврзувањето може да настанат поради грешки во VPN или сервер.
 • Одредени апликации за паричник можеби ќе треба прво да се отворат пред да ја стартувате апликацијата Apex Pro.

4. Размислете за поднесување билет преку службата за помош на ApeX Pro Discord за понатамошна помош.

Thank you for rating.