Бонус за упатување пријатели на ApeX - до 50%

Бонус за упатување пријатели на ApeX - до 50%
  • Период на промоција: Нема ограничено време
  • Промоции: До 40%* од таксите за тргување на вашите судии и 10% од заработката на вашите под-подружници
Во динамичниот свет на финансиите, да се остане напред бара стратешки избори и искористување на можностите. ApeX, водечка финансиска платформа, ги овластува корисниците со најсовремени алатки и ресурси за да го максимизираат својот финансиски потенцијал. Една таква профитабилна можност лежи во доменот на бонусите - систем на награди дизајниран да го подобри вашето финансиско патување.

Овој водич ќе ве води низ основните чекори за да го обезбедите бонусот што го нуди ApeX, обезбедувајќи максимално да го искористите вашето искуство на оваа платформа. Без разлика дали сте искусен инвеститор или новодојденец во финансискиот пејзаж, овој сеопфатен водич ќе ве опреми со знаењето потребно за да го отклучите потенцијалот за бонуси во ApeX.


Што е програмата за упатување ApeX?

Програмата за упатување ApeX е дизајнирана за корисниците да ги упатуваат пријателите на платформата ApeX и да заработат бонуси од нивните трговски активности. Со поканување на други, можете да добиете до 40%* од таксите за тргување на вашите судии и 10% од заработката на вашата под-подружница.
Бонус за упатување пријатели на ApeX - до 50%

Како да добивате заработка преку програмата за упатување ApeX

Чекор 1: Аплицирајте денес за споделување на добивката со ApeX на занаетите на вашиот клиент.

Чекор 2: ApeX ќе ја разгледа вашата апликација. Откако ќе се одобри, ќе добиете единствена врска за упатување што ќе ја споделите со вашата публика.

Чекор 3: Промовирајте ја вашата сопствена врска во написи, социјални медиуми и други форми на содржина и заработете доживотни провизии за секој нов активен клиент!

Предности на ApeX Affiliate

ApeX бара клучни лидери на мислење (KOL) и креатори на содржини кои се усогласуваат со нашата мисија и вредности за промовирање на нашата трговска платформа.

Партнер
  • Партнер со една од најсигурните и доверливи децентрализирани платформи за тргување на пазарот

Транспарентност
  • Транспарентно следење и известување

Надомест
  • Трајно враќање на готовина во USDC со дополнителни бенефиции во природните токени на ApeX Protocol
Бонус за упатување пријатели на ApeX - до 50%
Thank you for rating.