ApeX Programi i Filialit - ApeX Albania - ApeX Shqipëria

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në ApeX
Programi i Affiliate ApeX ofron një mundësi fitimprurëse për individët që të fitojnë para nga ndikimi i tyre në hapësirën e kriptomonedhës. Duke promovuar një nga shkëmbimet kryesore të kriptomonedhave në botë, filialet mund të fitojnë komisione për çdo përdorues që i referohen platformës. Ky udhëzues do t'ju udhëzojë në procesin hap pas hapi të bashkimit me Programin e Filialeve ApeX dhe zhbllokimin e potencialit për shpërblime financiare.


Programi i Filialit Apex

 • Apex Pro është i përkushtuar për të ushqyer një rrjet të pasionuar bashkëpunëtorësh që ndajnë vizionin tonë për përshpejtimin e përqafimit global të financave të decentralizuara (DeFi) dhe, më konkretisht, shkëmbimeve të decentralizuara (DEX). Këto anëtarë nuk janë vetëm pjesëmarrës; ato janë integrale në ekosistemin e Apex Pro dhe janë thelbësore në zgjerimin e aksesit në aspektet e paeksploruara të peizazhit më të gjerë të Web 3.0.

 • Brenda Programit të Filialeve të Apex Pro, bashkëpunëtorët nxiten të sjellin tregtarët në platformën Apex Pro. Për më tepër, disa nga këta tregtarë mund të evoluojnë në nën-affiliate, duke zhbllokuar shpërblime duke prezantuar komunitetet e tyre në ApeX Pro dhe duke i inkurajuar ata të bashkohen dhe të tregtojnë në platformë.


Si të filloni të fitoni komision

 • Apex Pro fillimisht lançoi Programin e tij të Filialeve si një gjest mirënjohjeje për avokatët tanë më të përkushtuar—ata që jo vetëm tregtuan rregullisht, por edhe përhapën trashëgiminë e Apex Pro në rrjetet e tyre të gjera.

 • Lajm emocionues! Ne po nxjerrim në treg Fazën III të Programit të Filialeve, duke shfaqur nivele të përmirësuara që ofrojnë kthim parash referimi deri në 65%. Për më tepër, ne po prezantojmë një Program Influencer më të avancuar, me një kthim të jashtëzakonshëm referimi prej 40% dhe bonuse me vlerë deri në 1000 USD.


Çfarë ofron ApeX

 • ApeX Pro është i përkushtuar për të kultivuar një komunitet të pasionuar të bashkëpunëtorëve që ndajnë në misionin tonë. Së bashku, ne po drejtojmë pranimin global të financave të decentralizuara (DeFi) dhe, veçanërisht, shkëmbimeve të decentralizuara (DEX). Filialet tona janë një pjesë jetike e ekosistemit ApeX Pro, thelbësore për të kapërcyer qoshet e paeksploruara të peizazhit më të gjerë të Web 3.0.
 • Brenda Programit të Filialeve të ApeX Pro, bashkëpunëtorët nxiten të sjellin tregtarët në platformë. Këta tregtarë, nga ana tjetër, mund të bëhen nën-affiliate dhe të fitojnë shpërblime duke prezantuar komunitetet e tyre në ApeX Pro, duke i inkurajuar ata të regjistrohen dhe të tregtojnë.
 • Ndërsa i afrohemi epokës 9 të T2E, komuniteti i filialeve do të fillojë të korrë shpërblime të ndara siç detajohet në tabelën më poshtë:

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në ApeX

*Mund të zbatohen përjashtime.

Nga data 16 janar 2023, ora 8 e mëngjesit UTC e tutje, bashkëpunëtorët e ApeX mund të korrin shpërblime me tre (3) shenja të ndryshme:

1. Kthim parash në USDC

2. Shpërblime T2E në $ BANA

3. Plus shpërblime shtesë në $ esAPEX ( versioni i ruajtjes i kodit të qeverisjes vendase të ApeX Protocol $APEX )

Ju lutemi vini re se:
 • Kthimi i parave në USDC është i përhershëm.
 • Shpërblimet shtesë në $esAPEX do të zgjasin gjithsej për tre (3) muaj, pra deri më 10 prill 2023.

  • Ka një kufi të fortë prej 5,000,000 $esAPEX gjatë kësaj periudhe (afërsisht 1,666,667 $esAPEX në muaj). Nëse numri i përgjithshëm i shpërblimeve $esAPEX tejkalon këtë kufi mujor, ai do të ndahet midis marrësve të pranueshëm të shpërblimeve sipas kësaj formule:
  • Shpërblimet totale = Llogaritja e shpërblimeve individuale / Shpërblimet totale të alokuara për të gjithë bashkëpunëtorët e kualifikuar gjatë këtij muaji * 1,666,667.

 • Shpërblimet në $BANA do të zgjasin deri në fund të programit T2E, që përfundon më 20 nëntor 2023.Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në ApeX

Përfitimet për tregtarët e referuar

 • Nëse jeni të ftuar nga një Filial i ApeX për t'u bashkuar me ApeX Pro, mund të gëzoni një zbritje prej 5% në tarifat e tregtimit në të gjithë platformën. Për më shumë informacion mbi tarifat e tregtimit të ApeX Pro.

Si të bëheni një partner ApeX?

1. Nëse dëshironi të bashkoheni si bashkëpunëtor i ApeX , lidheni me ne përmes Discord në kanalin e dedikuar 'Affiliates'. Ekipi ynë do t'i përgjigjet kërkesës suaj në rastin më të parë.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në ApeX

2. Pas regjistrimit të portalit tuaj, do të jeni në gjendje të gjeneroni një lidhje ftese dhe kod për ta ndarë me komunitetin tuaj. Ju lutemi mbani mend, se lidhja e ftesës është për referime në ueb, ndërsa përdoruesve të aplikacionit celular do t'ju duhet kodi i ftesës së filialit për të lidhur gjyqtarët me filialet përkatëse. Pasi të krijohet ky çiftim, tregtarët mund të fillojnë të shijojnë zbritje në tarifat e tregtimit.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në ApeX

3. Le të bashkohemi për të nisur një epokë të re të tregtisë së Web 3.0 të drejtuar nga komuniteti në 2024.


Përfitimet ekskluzive dhe çmimet luksoze Pse klientët do ta duan ApeX

1. Eksploroni kanalin ApeX Discord për të zbuluar shpërblime të shumta të disponueshme për klientët që tregtojnë në mënyrë aktive në protokollin ApeX.

2. Zhyt në kanalin Discord të ApeX tani për të zbuluar mijëra çmime dhe dhurata të vlefshme që presin të zbulohen.

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në ApeX
Thank you for rating.